sharon

Dit is mijn wonder: Sharon Plet

Sharon (38) raakte haar baan kwijt, maar bleef gewoon doorgaan. Dit is haar wonder.

‘Toen zeven jaar geleden mijn bedrijf over de kop ging, was het alsof ik een deel van mijn identiteit kwijtraakte. Ik had zeventien jaar lang vol passie en bewogenheid in die branche gewerkt, en dit viel in één keer weg. Ik voelde zo’n leegte in mij, en probeerde die op te vullen door gewoon door te blijven gaan met allerlei projecten. Ik zorgde ervoor dat er genoeg te doen was om mee heen. Daarnaast was ik hard bezig met mijn gezin, om maar niet stil te blijven staan bij mijn pijn en de leegte die ik voelde daardoor. Maar op een gegeven moment was ik zo moe van het vechten om staande te blijven. Ik beleed Gods Woord uit Filippenzen 1:6 en liet alles los. Op het moment dat ik stopte met proberen om die leegte zelf op te vullen, kreeg God de ruimte om dit in mijn leven te doen. Ik besefte dat God al die tijd in mijn leven aan het werk was, en dat Hij bezig was om mijn karakter te vormen. De pijn, het verdriet en de leegte die ik had, heeft God hersteld door Zijn liefde aan mij te geven. Doordat ik blindelings op God ging vertrouwen, kwam Gods zegen op mijn gezin. Hij heeft onze gezinsrelaties hersteld, waardoor onze relaties intenser en dieper zijn dan ooit. Ook heeft God voorzien in onze financiën en in een nieuwe baan. Zijn liefde heeft mijn leegte opgevuld.’•

Bekijk hier meer van Sharons verhaal.

Tags: