Dit is mijn wonder: Sharon Plet

Sharon raakte haar baan kwijt, waardoor ze zich leeg voelde. Maar God herstelde haar en vulde haar met Zijn liefde. Dit is haar wonder.

‘Toen in 2010 mijn bedrijf over de kop ging, was het alsof ik een deel van mijn identiteit kwijtraakte. Zeventien jaar lang had ik vol passie en bewogenheid in die branche gewerkt, en dit viel in één keer weg. Hierdoor voelde ik zo’n leegte in mij, die ik zelf probeerde op te vullen. Ik zorgde ervoor dat er genoeg te doen was om mee heen met allerlei projecten. Ik was hard bezig met mijn gezin, om maar niet stil te blijven staan bij mijn pijn en de leegte die ik voelde door het verlies van mijn bedrijf.

Maar op een gegeven moment was ik zo moe van het vechten om staande te blijven. Het enige wat ik toen deed, was Gods Woord belijden uit Filippenzen 1:6:

‘Ik ben er zeker van dat God op de grote dag van Christus Jezus het goede werk dat Hij onder je begonnen is, zal voltooien.’

Nadat ik deze tekst had gezegd, liet ik alles los. Op het moment dat ik stopte met proberen om die leegte zelf op te vullen, kreeg God de ruimte om dit in mijn leven te doen. Ik besefte dat God al die tijd in mijn leven aan het werk was, en dat Hij bezig was om mijn karakter te vormen.

De pijn, het verdriet en de leegte die ik had, heeft God hersteld door Zijn liefde aan mij te geven. Doordat ik blindelings op God ging vertrouwen, kwam Gods zegen op mijn gezin. Hij heeft onze gezinsrelaties hersteld, waardoor onze relaties intenser en dieper zijn dan ooit. Ook heeft God voorzien in onze financiën en in een nieuwe baan. Zijn liefde heeft mijn leegte opgevuld.’ •

Lees ook: ‘Share your story: Fernando & Sylvia’

Tags:
Next Post

Hoe jij God grote dingen voor jou kunt laten doen!