silvia2

Dit is mijn wonder: Silvia op ’t Hof

Silvia (51) overleefde een zware drugsoverdosis en werd bevrijd van haar drugsverslaving en criminele bestaan.

‘Sindsdien heb ik nooit meer drugs gebruikt. Ik was vrij; Hij heeft mijn lichaam genezen.’

‘Ik groeide op met mijn ouders en twee zussen. Ik was een papa’s kindje; hij was mijn beste vriend. Toen ik elf jaar oud was, verliet mijn vader ons. Mijn moeder stortte in. Ik voelde me alleen. Ik dacht dat niemand van mij hield, want degene van wie ik hield, had mij verlaten. Ik kwam in aanraking met drugs en raakte verslaafd. Ik gebruikte speed en werd een crimineel. Het werd van kwaad tot erger. Op een dag kwam mijn moeder thuis en vertelde mij over Jezus. Ze had het magazine NIEUW LEVEN van de Johan Maasbach Wereldzending gevonden bij haar moeder thuis en was tot het geloof gekomen. Er gebeurde iets in mijn hart. Jezus raakte mij aan, maar ik begreep het niet. De machten van de drugs en duisternis trokken mij terug naar mijn criminele bestaan. Vijftien jaar later stierf ik bijna aan een overdosis drugs. Ik riep Jezus aan en zei: ‘Jezus, help mij.’ Jezus kwam bij mij. Hij huilde en zei: ‘Silvia, vertrouw op Mij; Ik zal je helpen. Ik zal je redden en je een heel nieuw leven geven.’ Ik zei: ‘Ik vertrouw op U.’ Op dat moment heeft Jezus mij gered en bevrijd. Sindsdien heb ik nooit meer drugs gebruikt. Ik was vrij; Hij heeft mijn lichaam genezen. Ik was gezond en ik voelde dat ik een nieuw mens was geworden. Het is een wonder! Vervolgens liet God mij weten dat Hij al mijn fouten heeft vergeven. Hij liet mij zien wat Hij voor mij aan het kruis heeft gedaan. Dus wat je ook gedaan hebt in je leven, ga naar Jezus toe en roep Hem aan. Vraag Hem om vergeving, en Hij zal jou vergeven.

IK WIL VOOR JE BIDDEN
Here Jezus, dank U voor wat U voor ons gedaan heeft aan het kruis. U houdt van elk persoon; U bent voor ieder mens gestorven. Vergeef ons onze fouten. Dank U dat wat we ook hebben gedaan, U ons altijd wilt vergeven. Heer, vernieuw ons hart. We vertrouwen op U. Amen.’•

Bekijk hier meer van Silvia’s verhaal

Tags: