Lifestyle -Song Story PARTY

Song story: PARTY

Mayn Maesby vertelt het verhaal achter zijn eerste single: PARTY.

‘In de zomer van 2017 besloot ik dat het tijd werd om wat met muziek te doen. Sinds mijn tienerjaren rapte ik altijd voor vrienden. Ik schreef thuis teksten in een boekje. Van rapteksten tot spoken word, en ook mini preekjes.

Afgelopen zomer had ik eindelijk genoeg moed verzameld om de studio in te gaan. Ik wist niet hoe de mensen om mij heen zouden reageren. In de studio heb ik eerst wat nummers opgenomen met beats van YouTube. Waar ik eerst een jaar lang wilde oefenen, vond Jeconia Maasbach (tevens producer van het lied) dat wij zelf een beat moesten maken en nu al liederen moesten uitbrengen. Zo kwam in oktober 2018 mijn eerste single PARTY uit.

Voor dit nummer haalde ik mijn inspiratie uit artiesten die ik hoog heb zitten, maar tegelijkertijd ook uit situaties waarin ik of mensen om mij heen hebben gezeten. Daarnaast hielp de vibe in de studio met Jeconia en Yxng Effa mij enorm, waardoor ik makkelijk en snel melodieën en teksten kon verzinnen.


Ondanks dat dit lied blij klinkt, is het geboren uit mindere periodes die ik heb meegemaakt of om mij heen heb zien gebeuren. Ik wil iedereen graag inspireren en bemoedigen om door te gaan in dit leven met Christus, en vooral niet op te geven.

Soms kunnen situaties of mensen ons naar beneden halen of ons doen geloven dat wij altijd die oude persoon zullen blijven. Of dat wij altijd zullen leven naar die situaties. Maar het lied zegt dat wij ons moeten verblijden en dat wij boven elk probleem staan! Als er niemand is die om je geeft, maak je niet druk; God geeft om jou.’

Luister PARTY via iTunes & Spotify en klik hier om de video te bekijken!

Tags: