Lifestyle - Song Story: Quiet Place

Song Story: Quiet Place

We vroegen Jeconia Maasbach, sound engineer en muzikant, naar het verhaal achter zijn eerste instrumentale album: Quiet Place.

‘Al jaren is er een vraag naar rustige muziek die je kunt beluisteren tijdens het bidden, Bijbellezen of gewoon om tot rust te komen. Vandaag de dag zijn er zo veel dingen die op ons af komen. Met name het internet zorgt ervoor dat we steeds sneller dingen te weten komen en ook steeds sneller moeten reageren. Ik ben hier blij en dankbaar voor.

Alleen heb ik gezien dat het ook veel onrust brengt bij mensen. Mensen kunnen ’s avonds niet meer tot rust komen of in slaap komen. Continu denken we aan de dingen die we nog moeten doen of regelen.

Al jaren vroeg David Maasbach om muziek die rust en vrede brengt. Zo is Quiet Place ontstaan. Een plek waar je tot rust kunt komen. Deze muziek kun je beluisteren waar je ook bent en op ieder moment van de dag. Als je heerlijk in de rust wakker wilt worden, tijdens het rijden, of voor het slapengaan.


Er is veel muziek die je tot rust kan brengen. Maar wat Quiet Place zo bijzonder maakt, is dat het vanuit de Heilige Geest is geboren. Elke keer wanneer ik een lied schreef, bad ik ervoor en kwam er een hele bijzondere sfeer in de ruimte. Ik hoop dat je dit ook kunt voelen en horen in de muziek.

Ik bid dat het jou zal bemoedigen en jou door moeilijke situaties heen zal helpen. Ik ben de Here dankbaar voor dit album en alle eer komt alleen Hem toe.’

Luister naar Quiet Place via iTunes, Spotify & YouTube. Klik hier om Quiet Place te bestellen op www.theblessingfamilybookstore.nl voor slechts 3,95.

Tags: