TBFB-Online-Update

The Blessing Family Bookstore Online Update

In The Blessing Family Bookstore vind je allerlei geloofsopbouwende boeken, kaarten, homedecor, cadeaus enz. Gloria Jackson werkt fulltime in onze boekwinkel en geeft ons een update.

Gloria: ‘Op www.theblessingfamilybookstore.nl voegen we dagelijks nieuwe producten toe. Van geloofsopbouwende boeken, kaarten, homedecor tot cadeaus voor jong en oud. Elke dag staan we via de chat klaar om vragen te beantwoorden en je te helpen met het vinden van het juiste product.

Zoek je bijvoorbeeld een cadeau voor een vriend of kennis om hem een hart onder de riem te steken? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Kies een bijpassende kaart en vul jouw persoonlijke boodschap in. Wij pakken het gratis voor je in! En wij kunnen het voor jou zelfs bij hen laten bezorgen.

Of weet je echt niet wat je moet kiezen voor een familielid? Ga dan voor onze cadeaubon. Vul de naam in van de persoon en kies het bedrag. En wij sturen je per mail een gepersonaliseerde cadeaubon! Dan kunnen ze zelf iets moois uitzoeken op onze website.

Er zijn zoveel verschillende manieren waarop wij Gods liefde kunnen laten zien aan de mensen om ons heen. Wij helpen jou daar graag bij! Natuurlijk ben jij ook welkom om een kijkje te nemen in onze winkel in Den Haag (tijdens kantooruren). Nieuw: geniet nu ook van een heerlijke kop koffie of thee!’

Tags: