The Blessing Livestream Update

Ook in deze bijzondere tijden hoef je geen kerkdienst te missen. The Blessing Church komt namelijk bij jou thuis via livestream. Tim Wijnhof geeft ons een kijkje achter de schermen.

Tim: ‘Toen bleek dat we voorlopig niet meer bij elkaar konden komen in de samenkomst, is direct een team bij elkaar geroepen. Binnen drie dagen hebben we de eerste livestream op touw gezet. Die eerste uitzending was heel spannend! Zou het allemaal wel werken? Maar gelukkig ging alles goed.

In de weken daarna hebben we de kwaliteit van elk onderdeel kunnen verbeteren. Er komt nogal wat bij kijken qua techniek om een livestream bij de kijkers in de woonkamer te krijgen. Ikzelf mag de regie doen van het mediateam. Maar denk ook aan de camera’s, het licht, het geluid, de bekabeling, het schakelen van de beelden, de ondertiteling bij de liederen, de communicatie, de internetverbindingen.

Gelukkig hebben we een geweldig team dat zich volledig inzet om het beste te leveren voor de mensen thuis. Wanneer we weer mogen samenkomen in de kerken weten we op dit moment nog niet. Maar wat wel zeker is, is dat God door dit alles heen iets nieuws is gestart. De livestream is geboren en zal hoe dan ook doorgaan om mensen te bereiken met het evangelie van Jezus Christus!’

Drie maanden geleden zijn we voor het eerst begonnen om onze kerkdiensten te livestreamen. Je kunt het ‘Uur van gebed’ op woensdag 20.00 uur en de zondagochtenddienst om 10.30 uur live volgen via maasbach.nl/livestream. Sindsdien worden vele mensen, kinderen en hele families overal in Nederland en het buitenland gezegend door de worship, optredens en Gods woord. Je kunt jouw foto of video ook delen met de hashtag: #theblessingchurchbijmijthuis

Tags:
Next Post

Vaderdag Special: 10 kenmerken van een liefhebbende vader