The-message-station

The Message Station Update

Maasbach Radio heeft, naast een Music Station, ook een Message Station. Hier vind je inspirerende boodschappen van sprekers vanuit de hele wereld. Jerusha Bruin werkt bij The Message Station en geeft ons een update.

Jerusha: ‘Ik ben super dankbaar dat ik mee mag werken om de boodschap van Gods liefde te verspreiden via The Message Station. Er staan zóveel ‘juwelen’ van preken op The Message Station.

Elke boodschap heeft iets speciaals wat mij raakt. Mijn favoriete sprekers zijn: David Maasbach, John T.L. Maasbach, Johan Maasbach en R.W. Schambach. Zij zijn gezalfde, vurige, recht-door-zee predikers. Ze spreken ook over onderwerpen waar niet iedereen over durft te praten. Ik hou ook van sprekers zoals LaDonna Osborn.

The Message Station is een belangrijk middel juist vandaag, maar ook in de toekomst. In deze periode hebben we ervaren hoe het is om fysiek niet samen te kunnen komen. Op The Message Station kun je gratis on demand onbeperkt luisteren naar korte bemoedigingen, preken, studies en zoveel meer.

En helemaal nieuw: de Psalmen. Het is superhandig dat je ook preken op onderwerp kunt zoeken. Als ik één preek mag aanraden is het: ‘Stap uit in geloof’ van Johan Maasbach. Hij spreekt over: ‘Vrees niet! Ik ben met u!’ Het is een woord waaraan je je altijd kunt vasthouden!’

Tags: