tHE-MUSIC-DEPARTMENT-UPDATE

The music department update

Een belangrijke tak van ons zendingswerk is de muziekbediening. Jeconia Maasbach werkt fulltime op de Music Department van de Johan Maasbach Wereldzending. We vroegen hem om ons een update te geven.

Jeconia: ‘Op dit moment zijn we heel gefocust op de livestream. Het doel is om de dienst zo goed mogelijk over te brengen bij de mensen thuis. Alsof ze er zelf bij zijn. Muziek en geluid hebben daar een groot aandeel in.

Er komt veel bij kijken om het geluid van de livestream te verzorgen. Iedereen kijkt op een ander toestel, en overal moet het zo goed mogelijk klinken. Heel leuk om te doen en een echte uitdaging. Verder brengen we bijna wekelijks een nieuw worship nummer uit op YouTube. Echt geweldig om te zien hoe deze liederen mensen over de hele wereld bemoedigen en zegenen.

Verder is er de afgelopen tijd veel muziek gemaakt in de studio en online verschenen. Ik denk aan nieuwe singles van David Maasbach, van Mayn Maesby en YXNG Effa en van mijzelf. Ook komt er nog veel nieuwe muziek aan. Het is fantastisch om deel te zijn van deze geweldige afdeling. Muziek is mijn passie, en dat ik het voor God mag doen, maakt het helemaal bijzonder. Blijf ons YouTube-kanaal Maasbach TV checken voor nieuwe updates!’

Tags: