TV-uitzendingen-Family7-update

Tv-uitzendingen Family7 update

Al bijna 3 jaar is het programma van David Maasbach elke werkdag te zien op Family7. Daniëlle Njoo werkt op de afdeling Maasbach Productions en geeft ons een update.

Daniëlle: ‘Te weten dat je bezig bent met Gods werk, maakt mij blij en ontzettend dankbaar. Ik besef het misschien niet altijd even goed, maar het werken aan de uitzendingen van Family7 is werkelijk een blessing. Ik werk nu een half jaar fulltime op de afdeling Maasbach Productions van de Johan Maasbach Wereldzending.

Ik geniet elke dag van mijn werk. Zelf ben ik elke week bezig met het bewerken van preken die David Maasbach op de zondag brengt, zodat de mensen deze preken kunnen (terug)kijken op Family7 en op ons YouTube-kanaal Maasbach TV. Zo kunnen de mensen die de zondagdiensten niet kunnen bezoeken, toch de boodschap horen en echt meemaken. De uitzendingen bevatten ook onze eigen worshipliederen en leuke items.

Tegenwoordig is zowel de televisiewereld als het internet een belangrijk middel waardoor Gods boodschappen massa’s van mensen buiten de kerk kunnen bereiken. Daarom probeer ik daarnaast ook steeds nieuwe manieren te vinden in het maken van commercials die deze massa’s – jong en oud – aanspreken en inspireren. Ik geloof ook dat hierin 2020 voor ons het beste jaar ooit is!’

Tags:
Vorig artikel

ZUID-AFRIKA: Malvern

Volgend artikel

NEWGEN MESSAGE: John-Henry