Lifestyle - United through Him we are NEWGEN1

United Through Him We Are NEWGEN

Ik ben NEWGEN, omdat reuzen verslaan echt is. Heb jij ooit het verhaal gehoord van een kleine jongen die een reus tegemoet ging met alleen een klein steentje? De dingen in het leven die zo groot en moeilijk lijken, zijn de uitdagingen die op ons pad komen om ons naar de overwinning te leiden. Houd geloof, geloof het onmogelijke. We zijn niet verslagen, we zijn winnaars! #newgen

Ik ben NEWGEN, omdat ik geloof dat God een speciale roeping heeft voor deze generatie, en ik ben daar deel van! Hij heeft mij geroepen, en Hij roept ook jou, om onze stand in te nemen en te leven naar onze volle potentie. Alleen kunnen we veel doen, maar wanneer we één zijn in Hem, zijn we niet te stoppen. Ben jij klaar om deel te worden van de NEWGEN family? #newgenfam

Deel zijn van NEWGEN is deel zijn van een familie. Alleen staan is moeilijk, maar samen met anderen staan, maakt je sterker. United Through Him, We Are: NEWGEN! #positivevibesonly

Ik ben NEWGEN, omdat ik leef in de belofte van een heel nieuw leven in Jezus Christus! Ik maak het verschil daar waar Hij wil dat ik ga. Elke dag opnieuw luister ik naar Hem en Zijn plan voor mij, zodat ik op de plaats ben waar Hij wil dat ik ben. Yes, I am NEWGEN!

Ik ben NEWGEN, omdat ik mij blijf vasthouden aan de beloften die God gegeven heeft. Ik geloof dat er nog geweldige dingen voor ons liggen.

Tags:
Vorig artikel

Song story: PARTY

Volgend artikel

Liefde is…