Lifestyle - United through him we are newgen

United Through Him We are NEWGEN

Elke generatie heeft de verantwoording om de goedheid van God te vertellen aan de volgende generatie (Psalm 78). We leven in een tijd waarin veel jongeren zich bezighouden met mode en het uiterlijk.

De modewereld verandert constant en zet een bepaalde manier uit hoe wij ons moeten kleden en daarmee ook voelen. We zijn ons bewust van dit feit. Vandaar dat we deze outlet zijn begonnen om een merk uit te brengen dat altijd positiviteit en positieve vibes uitstraalt!

Door ‘NEWGEN.’ te dragen, verspreid je automatisch woorden van leven in jouw omgeving, zonder zelf woorden te gebruiken. En omdat het fashionable is, zie je er altijd geweldig uit!

United through Him
Het beste aan dit merk is dat het ons één maakt als christenen en maakt dat we sterk staan als een nieuwe generatie, die Zijn naam bekendmaakt over de hele wereld. Om niet bang te zijn, ons niet te schamen, maar moedig te staan als het volgende leger van machtige strijders in Zijn Koninkrijk. Het dragen van ‘NEWGEN.’ is fun & fashionable, en tegelijkertijd laat je ook je licht schijnen in de duisternis.

Klik hier om ‘NEWGEN.’ te shoppen en volg ze @weare.newgen!

Rise up, take a stand and say:
United Through Him, We are, NEWGEN!
Tags:
Vorig artikel

Het is een jongen!

Volgend artikel

Hoe word je een Christen?