Gebed werkt - Global Prayer Network

Wallpaper: Gebed werkt!

Gebed is een belangrijk onderdeel van het leven van een christen. Dagelijks moeten wij tijd met God doorbrengen in gebed.

God heeft jou nodig als gebedsstrijder om in de naam van Jezus, Gods Koninkrijk en kerk op aarde te laten groeien. Bidders zijn geen verliezers en zullen in de kracht van de Heilige Geest overwinnen! Willen wij dit tot stand brengen, dan moet onze startpositie dagelijks gebed zijn.

Zonder dagelijks gebed kan de ‘steen van ongeloof’ niet weggerold worden. De steen van ongeloof beheerst ons denken en wordt gevoed door wat wij in de wereld zien, horen en ervaren. Uit onze eigen kracht kunnen we deze steen niet wegrollen. Maar op het moment dat we gaan bidden, dan verleggen we onze focus van de situatie naar God. Het is zoals bij het graf van Jezus. God stuurde toen een engel om Maria te vertellen dat Jezus was opgestaan. Zij kon vanuit haar zelf niet geloven dat Jezus was opgestaan, totdat de engel het haar vertelde en zij een ontmoeting had met Jezus.

Dagelijks gebed is ons middel waardoor wij en vele anderen ontmoetingen kunnen hebben met Jezus. Door het gebed van de GPN gebedspartners ontvangen veel mensen blijdschap, nieuwe visie in situaties, rust en vrede, bekering en nog zoveel meer. God is een God van wonderen!

Word deel van het Global Prayer Network en bid dagelijks voor de noden van mensen. Laat deze wallpaper een dagelijkse herinnering zijn om te bidden en te weten dat gebed werkt!

Gebed werkt - Global Prayer Network

 

Download hier voor smartphone.

 

 

Lees ook: ’25 jaar Global Prayer Network!’

 

Tags:
Next Post

Ben je van plan om op te geven?