Wallpaper: Micha 7:8

In het leven zijn er momenten dat je struikelt en dat je je bedrukt voelt. Je ziet geen kans om op te staan en het is donker om je heen. Weet dan dat God met je is en dat Hij Degene is die alles in orde maakt en jou uit deze situatie zal halen.

Het kan zijn dat de tegenstander en de omstandigheden je proberen te ontmoedigen. Onthoud dan wat er in Micha 7:8 staat:

‘Wees niet blij over mij, mijn tegenstandster, want hoewel ik ben gevallen, zal ik toch weer opstaan! Al zit ik in het donker, de Here zal voor mij een licht zijn.

De Here zal een licht zijn in de duisternis. Hij zal je helpen om op te staan en je redden uit de situatie. Hoe donker het nu ook lijkt; weet dat de Here jou omringt met Zijn licht. Hij zal jou beschermen tegen al het kwaad. Laat deze wallpaper een herinnering zijn aan Gods belofte: ‘Jij zal opstaan en de Here zal jouw licht zijn!’

 

 

Download hier voor smartphone.

 

 

Klik hier en luister naar de preek: ‘Sta open en verwacht nieuwe dingen in je leven’ van David Maasbach.

Lees ook: ‘Droom groot & verwacht een wonder van God’

Tags:
Next Post

Op weg naar de eeuwigheid DEEL 1