Nothing can ever separate us from Gods love

Wallpaper: Nothing can ever separate us from God’s love

Nothing can ever separate us from God’s love! Gods liefde is zonder grens. Zij gaat veel verder dan onze menselijke liefde. Voor ons is het moeilijk te begrijpen hoe Iemand ons onvoorwaardelijk kan liefhebben. Toch is het onvoorstelbare waar. De Bijbel zegt:

‘Hoe hoog we zijn gestegen of in welke diepte wij ons ook bevinden, niets in de hele schepping kan ons scheiden van Gods liefde, die ons gegeven is in Christus Jezus, onze Heer.’ – Romeinen 8:39

Er kunnen momenten in het leven voorkomen dat je je niet geliefd voelt. Misschien komt het door wat mensen over je hebben gezegd of doordat de situatie van het leven je ontmoedigt. Maar onthoud: wat mensen, situaties of gevoelens ook zeggen, niets  kan afbreuk doen aan de liefde van God voor jou!

God blijft van je houden, wat je ook doet. Wanneer je tot Hem komt met een oprecht hart, zal Hij je liefhebben en voor je zorgen. God vindt jou waardevol, en daarom ben je waardevol zonder twijfel!

 

 

Download hier voor smartphone.

 

 

 

 

Download hier voor smartphone.

 

Volg ‘The Message Station’ op Instagram voor meer bemoedigende wallpapers en quotes. Of luister op www.themessagestation.nl naar inspirerende preken!

Lees ook: ‘Jij bent geliefd!’

Tags:
Next Post

Wonderen: wie had dat gedacht?