Inspiratie - Wist je dat april

Wist je dat The Blessing Churches…

Het doel van de Stichting Johan Maasbach Wereldzending is om het evangelie van Jezus Christus in de hele wereld te brengen. Dit doen we in de kortst mogelijke tijd en met de beste middelen die ons ter beschikking staan. Ons verlangen is om, door Gods wijsheid en kracht, zonder ophouden Gods meesterplan uit te voeren. Hiervoor heeft God ons veel ijzers in het vuur gegeven. Waaronder The Blessing Churches.

De eerste pinkstergemeente in Gouda
Evangelist Johan Maasbach hield in verschillende plaatsen in Nederland evangelisatiebijeenkomsten. Willy Klumper was een jonge vrouw die ook geroepen was door God voor evangelisatie. Nadat zij in 1952 met elkaar getrouwd zijn, begonnen zij de eerste pinkstergemeente in Gouda. Dit was het begin. God heeft het werk gezegend, laten groeien, door elke storm gebracht en gemaakt tot het wereldwijde zendingswerk dat het vandaag mag zijn. Lees het hele wonderverhaal in het boek: Erfenis van Geloof. (Hier verkrijgbaar)

Hoe The Blessing Churches zijn ontstaan
Als zendingswerk heeft de Johan Maasbach Wereldzending (JMWZ) vele duizenden gemeenten mogen voortbrengen, die lokaal en door andere organisaties beheerd worden. In Holland was een aantal gemeenten door Johan en Willy geplant, die compleet onderdeel van de JMWZ waren.

27 september 2009 was een hele bijzondere dag met David Maasbach. De naam van de gemeenten werd veranderd in The Blessing Churches. God gaf het verlangen om wereldwijd nog meer pinkstergemeenten te starten. Deze gemeenten zouden als onderdeel van de JMWZ meewerken aan het grote doel dat God ons vanaf het begin heeft gegeven.

Inmiddels zijn er onder andere Blessing Churches in: Nederland (Amsterdam, Breda, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Utrecht, Vlaardingen en Zwolle), Brazilië (Curitiba en Santo Antônio de Jesus), Zwitserland (Genève) en Israël (Tel Aviv en Askelon).

Kom eens langs!
The Blessing Churches staan midden in de maatschappij en hebben een belangrijke plaats en invloed in het leven van nu. Geen dode kerk, maar een levende relatie met God door Jezus Christus. Je vindt er mensen van alle leeftijden en achtergronden. Sommigen zijn in het geloof opgevoed, anderen hebben God nog maar net leren kennen.

Iedere Blessing Church heeft een geweldig kinderprogramma onder de naam All Kids 1st en een actief jeugdprogramma genaamd POINT. Er is altijd een goed, opbouwend en positief woord van hoop vanuit de Bijbel; gelegenheid voor gebed voor genezing, bevrijding, voorziening en wonderen; heerlijke zang en muziek; gezellige fellowship met anderen in het geloof, en Bijbelse counseling.

Het is een veilige plaats waar Gods liefde centraal staat. Kom eens langs in een van onze Blessing Churches! Jij bent van harte welkom!

Meer weten?
Kijk hier voor de tijden en adressen.

Tags:
Next Post

Dit is mijn wonder: Selena Munnik