God houdt van jou!

‘Jezus Christus was, is en blijft voor altijd Dezelfde.’ – Hebreeën 13:8

Goed nieuws, ook voor jou
Wij willen al dit goede nieuws met jou delen, omdat wij van jou houden. Wij zijn ervan overtuigd dat wat God voor ons heeft gedaan, Hij ook voor jou wil doen! Wij bidden en verlangen dat, wanneer jij dit magazine in jouw handen neemt en begint te lezen, de kracht van Jezus Christus zich aan jou zal laten zien. Zó sterk dat je zonder enige twijfel weet dat Jezus Christus Dezelfde is, gisteren, vandaag en voor altijd!

Hij heeft Zichzelf aan ons laten zien en Hij wil dat ook voor jou doen en in AL jouw noden voorzien. Open je hart, geloof wat God zegt in Zijn Woord, de Bijbel, en neem het aan. Vraag God, deel alles met Hem in je eigen woorden. Je zult zien dat het werkt. Ook voor jou!

Ons doel
Het doel van de Johan Maasbach Wereldzending is al bijna 70 jaar hetzelfde, namelijk: ‘Om het grootste aantal mensen te bereiken met het evangelie van Jezus Christus, in de kortst mogelijke tijd, met de beste middelen die ons ter beschikking staan.’

Help mee!
Maar dit kunnen we niet alleen doen. Laten we vandaag onze krachten bundelen. Help mee om het evangelie van Jezus Christus overal in de wereld te brengen. Als jij ons zendingswerk een warm hart toedraagt, ga dan naar: www.maasbach.nl/doneren.

Tags:
Next Post

Willy Maasbach – Geloofslessen van de Oude Leermeesters