• Nieuw Leven
  God geeft een heel nieuw leven! NIEUW LEVEN is het geloofsopbouwende magazine vol inspiratie tot een lifestyle van geloof. ‘Als u christen wordt, wordt u van binnen helemaal nieuw. U bent als het ware opnieuw door God geschapen. Er is een heel nieuw leven begonnen.’ (2 Korinthiers 5:17) Ontdek het nieuwe leven zoals God het bedoeld heeft.
 • Magazine
  12 keer per jaar verschijnt een prachtig magazine vol inspirerende verhalen, artikelen, interviews, studies, praktische tips en adviezen. Blijf op de hoogte van wat God doet over de hele wereld door het zendingswerk van de Johan Maasbach Wereldzending. Daarnaast verschijnt er ook een aantal specials, gericht op specifieke thema’s die passen bij NIEUW LEVEN als geloofsopbouwend magazine.
 • Online
  Op nieuwlevenonline.nl vind je de nieuwste updates. Houd deze website goed in de gaten en laat je inspireren door nieuws, verhalen, tips en adviezen voor een nieuw leven.
 • Geschiedenis
  Het geloofsopbouwende magazine NIEUW LEVEN bestaat al sinds 1962. Door alle jaren heen is het magazine altijd positief, opbouwend, krachtig, vooruitstrevend en rotsvast gebleven. De lezers worden door het magazine op de hoogte gehouden van wat God allemaal over de hele wereld doet door de alsmaar groeiende takken van arbeid in het zendingswerk van de Johan Maasbach Wereldzending. Het magazine heeft zich door jaren heen enorm ontwikkeld.