Hoe ga je om met zorgen

Hoe ga je om met zorgen?

We maken ons allemaal wel eens zorgen in het leven. Wanneer de zorgen zich opstapelen, kun je bang worden. Maar hoe ga je op een goede manier om met de dagelijkse zorgen van het leven?

‘Maak je nergens zorgen over, maar bid voor alles en vraag God wat je nodig hebt, dankbaar voor alles wat Hij doet. Dan zul je de vrede van God ervaren, een vrede die ons menselijk besef te boven gaat en die de wacht houdt over jouw hart en gedachten, omdat jij in Christus Jezus bent.’ – Filippenzen 4:6-7

Wat doe je wanneer er gedachten van bezorgdheid en angst bij je binnenkomen? De Bijbel zegt dat we ons nergens zorgen over moeten maken. Laat dus niets en niemand je vrede wegnemen. In het gebed mogen we alles aan God vragen, terwijl we Hem danken voor alles wat Hij doet.

‘LAAT NIETS EN NIEMAND JE RUST WEGNEMEN.’

Waarom zijn we dankbaar? Omdat we weten dat God onze gebeden hoort en ook beantwoordt. Focus je gedachten niet langer op je problemen, maar geef alles aan God over. Vertrouw Hem en dank Hem dat Hij zal voorzien in alles wat jij nodig hebt.

Wanneer jij jouw zorgen aan God geeft, geeft Hij Zijn vrede daarvoor in de plaats. Een vrede die ons menselijk verstand te boven gaat, vult jouw hart en gedachten.

Dit artikel is geschreven door LaDonna Osborn.

Tags:
Next Post

Een geweldige hoop voor Israël