NEWGEN-MESSAGE-

NEWGEN MESSAGE: Maynard Afriyie

Wat is Gods plan voor jouw leven? Hij wil dat je wint. Het Woord van God zorgt voor jouw overwinning. Met Jezus is de overwinning al een feit!

Door te doen wat Gods Woord zegt, heb je de overwinning. Al lijkt het nog zo donker in jouw leven, doe dan het licht binnen in jou aan! Het Woord van God is het licht van Jezus binnen in jou.

Bartimeüs
Zonder God zijn wij zoals Bartimeüs: blind, verloren en volkomen afhankelijk van Jezus. Hij schreeuwde het uit naar Jezus. Soms is het nodig dat wij het uitroepen naar God. Bartimeüs trok zich niets aan van de stemmen om hem heen, die hem wilden tegenhouden. Want hij was niet gekomen om te verliezen. En hij ontving zijn wonder!

Jij bent een winnaar
Het maakt niet uit in welk seizoen je zit; met Jezus kan je niet verliezen! Je wint niet alleen wanneer je op de bergtop bent, maar ook wanneer je door een diep dal gaat. Want je vertrouwt op God. In deze periode vormt en heelt Hij jou. Laat God een verandering in jouw hart brengen, zodat je in dit nieuwe jaar nieuwe zegeningen kan ontvangen.

Ga naar maasbachmessage.com voor meer inspirerende preken.

Tags: