AllKids1st sponsorloop Oasis

All Kids 1st haalt met sponsorloop €3.399,40 op voor Oasis Brazilië

Tijdens de Mission Conferentie hadden de kinderen een apart programma. Een van de vele hoogtepunten was de All Kids 1st sponsorloop voor het kinderwerk Oasis in Brazilië. Ramona, een van de kids leiders tijdens dit weekend, vertelt over het programma en wat ze hebben gedaan.

De hele Mission Conferentie was een geweldig weekend! Ook bij de Kids Church hebben we met alle All Kids 1st kinderen en een geweldig team van kids leiding vanuit alle Blessing Church gemeentes een fantastische tijd gehad.

Het thema van dit jaar was: ‘Van schepping tot redding’.

We hebben door het weekend heen samen met de kinderen een reis gemaakt vanaf het begin: de schepping. Daar hebben we het gehad over moedig zijn en standvastig in het geloof staan.

‘GOD HEEFT JOU EN MIJ UITGEKOZEN OM DEEL TE ZIJN VAN ZIJN MEESTERPLAN.’

We hebben de kids verteld dat God ons, jou en mij, speciaal heeft uitgekozen om een deel te zijn van Zijn meesterplan: redding voor iedereen door Jezus Christus. Ook leerden wij hun dat we de opdracht hebben gekregen van de Here Jezus om de hele wereld in te gaan om het goede nieuws van liefde en redding te vertellen aan iedereen. We hebben de kinderen verteld dat God ons allemaal wil gebruiken: oud, maar ook zeker jong!

Small groups

Tijdens verschillende ‘small groups’, waarbij de kinderen opgesplitst werden in hun eigen leeftijdsgroepen, konden we gerichter samen met de kinderen praten over verschillende onderwerpen. Hierbij konden de kinderen hun eigen ervaringen delen en elkaar bemoedigen. Zo kon de leiding hen sturen in de juiste richting door middel van verschillende Bijbelverhalen om de kids te laten zien dat Jezus het beste voorbeeld is hoe wij moeten omgaan met verschillende situaties.

Thema’s en workshops

Thema’s per dag:

  • ‘God is de Schepper van al’
  • ‘God heeft jou speciaal uitgekozen’
  • ‘God heeft een speciale opdracht voor jou’

Tijdens de geweldige en inspirerende seminars die in Capitol werden gegeven, hadden de kinderen een leuk interactief programma, waarbij ze verschillende ‘landen konden bezoeken’ en meedoen aan leuke workhops. De workshops die we deden waren onder andere:

  • Muziek
  • Dans
  • Tie-dye
  • Speurtocht
  • Sport
  • Koken

Sponsorloop

In de lijn van het Missions thema dit weekend hebben de kinderen op dag twee een sponsorloop gelopen. De kinderen hebben door rondjes rond het JMWZ hoofdkantoor te rennen, geld ingezameld voor het kinderwerk Oasis in Brazilië. De kinderen hebben zelf sponsors gezocht in hun wijk, op school en bij vrienden.

Ze hebben hun uiterste best gedaan zoveel mogelijk rondjes te rennen om zoveel mogelijk geld op te halen. Al hun harde werk was te zien in het geweldige bedrag dat ze samen hebben opgehaald voor Oasis. Samen hebben zij het bedrag opgehaald van: € 3.399,40. Dit werd de derde dag, op zondag, overhandigd aan Pastor Jeremias Souza en zijn vrouw Carmen, de hoofdcoördinators van de Oasis projecten in Brazilië.

Hierbij willen we alle kinderen bedanken voor het meedoen aan de sponsorloop Oasis Brazilië 2023!

Na de sponsorloop kwam Cris, de coördinator van verschillende Oasis projecten in Brazilië, om over Oasis te vertellen. Nadat ze klaar was met vertellen, mochten de kinderen vragen stellen. We hebben ook samen gebeden voor Oasis.

Worshipnight

Tijdens de worshipnight in Capitol hadden we tegelijkertijd ook met de kids een geweldige worshipnight, waarbij we de Here gingen loven en prijzen. Ook was er een speciaal moment van gebed met de kinderen.

Wij zijn op een missie!

De laatste dag was een spectaculair einde van het conferentieweekend. De kinderen mochten zelf de keuze maken om deel te zijn van Gods meesterplan. Ze hebben hun eigen evangelisatietasje gemaakt met verschillende soorten kids evangelisatiemateriaal. Daarmee maakten zij zich gereed om eropuit te gaan om het goede nieuws over Jezus te vertellen. Want, om niet te vergeten: Wij zijn op een missie!

Wil jij ook deel uitmaken van het Oasis kinderwerk in Brazilië? Dat kan door te doneren: https://oasischarityassociation.com/nl/

Tags:
Next Post

Het opstandingsgeloof van Abraham