Gevulde eieren

Gevulde eieren

Met Pasen zie je overal eieren: chocolade eieren, gekleurde eieren en natuurlijk ook normale eieren. En vooral voor een paasontbijt, -lunch of -diner zijn eieren natuurlijk niet te missen. Daarom hebben we speciaal voor Pasen een heerlijk recept voor gevulde eieren!

Het maken van gevulde eieren kan je zo moeilijk of makkelijk maken als je maar wil. Maar wij hebben er dit keer voor gekozen om een lekker basisrecept te maken, zonder al te veel poespas.

Waarschijnlijk heb je ook alle ingrediënten al in huis, dus een tripje naar de supermarkt is ook niet nodig!

Laat ons weten wat jij van dit recept vindt en connect met ons op onze Instagram.

How to?

Ingrediënten:
*10 hardgekookte eieren * ½ cup (220 gram) mayonaise *zout en peper naar smaak *1/2 tsp knoflookpoeder *1/2 tsp knoflookpoeder

Bereiding gevulde eieren:

  1. Snijd je gevulde eieren door de helft en lepel het eigeel uit de eieren. Doe het eigeel in een keukenmachine of een kom en leg de eieren in een schaal.
  2. Voeg de mayonaise, peper, het zout, knoflookpoeder en paprikapoeder toe aan het eigeel. Pulseer de keukenmachine totdat er een glad mengsel ontstaat zonder klonten. Heb je geen keukenmachine? Dan kan je ook een mixer of een vork gebruiken om het eigeel te mixen tot een glad mengsel.
  3. Voeg nu je eigeel toe aan een spuitzak met een kartelmondje. Neem daarna het eiwit en spuit daar mooie toefjes in met de spuitzak.

How to store?

Als de eieren eenmaal gevuld zijn, kan je ze 1 dag in de koelkast bewaren in een luchtdicht bakje. Natuurlijk kan je wel al de eieren eerder koken en bewaren in de koelkast en het recept maken op de dag dat je het nodig hebt.

ENJOY!

Tags:
Next Post

De noodzaak van het offer