God heeft een geweldige toekomst voor jou!

Soms gebeuren er dingen in ons leven waardoor we denken: Hier kom ik nooit meer uit! Of: Dit zal altijd wel zo blijven! Of: Dit komt nooit meer goed! Misschien denk jij wel zo en ga je vandaag door een moeilijke tijd.

Door alle omstandigheden zie je het niet meer zitten. Je hebt de hoop opgegeven. Je staat op het punt om het bijltje erbij neer te gooien en te stoppen! Misschien heb je zelfs last van hele rare gedachten. Je denkt: dit wil ik niet, maar ik kan niet anders. Als jij die persoon bent, dan wil ik graag tegen jou zeggen:

Wil jij uit jouw crisis komen en de volheid van al Gods beloften in jouw leven zien? Ontvang dan nu Gods kracht om jouw geestelijke ogen omhoog te richten en verder te kijken dan de plaats waar je nu bent. Het is belangrijk om midden in jouw crisis naar Jezus te blijven kijken. Er staat:

‘Daarbij moeten wij blijven kijken naar Jezus, die ons de weg wijst. Hij is het doel van ons geloof. Hij kon Zich aan het kruis laten slaan en de schande negeren, omdat Hij wist welke blijdschap Hem te wachten stond. En nu zit Hij aan de rechterzijde van de troon van God.’
– Hebreeën 12:2

Wat een prachtig voorbeeld voor ons! Kijk vandaag verder dan de omstandigheden waarin je nu zit. Kijk vooruit net als Jezus, wees dankbaar en geloof dat jouw toekomst in Gods handen ligt. God heeft namelijk een geweldige toekomst voor jou!

Dit is wat God vandaag tegen jou zegt:

‘Ik weet welke plannen Ik voor jou heb. Met deze plannen heb Ik jouw geluk voor ogen, niet jouw ongeluk. Ik wil jou weer een toekomst en nieuwe hoop geven.’ – Jeremia 29:11

Tags:
Next Post

Devotionals door en voor vrouwen: Dankbaarheid bij verlies!