Gods beloften | Beloften box

Beloften Box

Gods beloften zijn ook voor vandaag. Gods Woord houdt voor eeuwig stand en verandert niet. Het geldt voor jou en voor mij. Wat bijzonder dat we Gods Woord zo makkelijk kunnen lezen en horen.

Wanneer wij ons verdiepen in het Woord van God, brengt de Heilige Geest het tot leven in ons. Op momenten dat we het nodig hebben, herinnert de Heilige Geest ons aan Gods Woord en brengt Hij het omhoog in onze gedachten.

Gods Woord staat vol met Zijn beloften, waarmee Hij ons zo graag wil zegenen. Maar op het moment dat we Zijn Woord niet kennen, kunnen wij ook geen aanspraak maken op Zijn beloften. Met deze ‘Beloften Box’ word je herinnerd aan Gods Woord. Het zal je helpen en bemoedigen om te geloven dat God dit ook speciaal voor jou wil doen!

TIP: Een ‘Beloften Box’ is niet alleen leuk voor jezelf, maar het is zeker ook een leuk cadeautje om iemand mee te bemoedigen! En elke printable heeft andere teksten en een ander kleurtje!

Gods beloften | Beloften boxBenodigdheden:
*Theedoos met meerdere vakjes *theezakjes *voorverpakte koekjes/snoepjes *printables

Printables:
*Download hier de groene printable
*Download hier de blauwe printable
*Download hier de roze printable

  1. Print de printable, knip de kaartjes uit en sorteer ze.
  2. Plaats daarna de beloften in één vakje en de zegeningen in een ander vakje.
  3. Verdeel vervolgens de theezakjes en de koekjes/snoepjes over de andere vakjes.
  4. Optioneel: maak met satijnen lint een grote strik en geef deze aan iemand cadeau.

Op de kaartjes met ‘Gods zegeningen’ schrijf je de zegeningen die God jou geeft. Zo kan je ook heel makkelijk zien hoe God voor jou zorgt en Hem natuurlijk daarvoor danken!

Lees ook: ‘Ik kies om dankbaar te zijn!’

Tags:
Next Post

Jezus ziet jou!