Wees niet bang voor de slang

Wees niet bang voor de slang

Elk mens maakt wel eens situaties mee die je kunnen verlammen. Geen enkel mens is hiervan uitgesloten. Maar de vraag die dan omhoog komt, is: ‘Hoe moet je daarmee omgaan?’ Orfeo Ost zal in deze korte NewGen Message beschrijven hoe jij op zulke situaties kan reageren door niet bang te zijn voor de slang.

‘Ik heb jullie macht gegeven over al de krachten van de vijand. Jullie zullen slangen en schorpioenen vertrappen. Niets, werkelijk niets, zal jullie kwaad doen.’ – Lucas 10:19

Ik hou niet zo van slangen en schorpioenen. Ik ontwijk ze liever dan dat ik ze confronteer. In het leven zijn er soms moeilijke situaties of omstandigheden. Zeker ook onder jonge mensen hoor je soms van omstandigheden die net zo giftig zijn als een slang of schorpioen.

Hoe ga je om met zulke situaties? Ontwijk je ze? Ren je weg?

Jezus is heel duidelijk als Hij zegt dat Hij ons macht heeft gegeven over AL de krachten van de vijand. Hij meent het als Hij zegt dat wij slangen en schorpioenen zullen vertrappen.

‘WEES NIET BANG VOOR DE SLANG. BIJ JEZUS BEN JE VEILIG.’

De sleutel om deze macht te activeren zit in de relatie met Jezus. Door Jezus hebben wij de autoriteit om korte metten te maken met welke slang of schorpioen jouw leven ook terroriseert. Met Jezus win je, dus wees niet bang voor de slang.  Misschien zit je zelf in een moeilijke situatie. Blijf dan dicht bij Jezus. Bij Jezus ben je veilig. Met Jezus ben je niet alleen een overwinnaar, maar je bent meer dan een overwinnaar!

Ga naar themessagestation.nl voor meer inspirerende preken.

Dit artikel is geschreven door Orfeo Ost.

Tags:
Next Post

Mission Conference 2023